Beveiliging tegen netwerkaanvallen configureren op type

Met Kaspersky Endpoint Security kunt u de bescherming tegen de volgende soorten netwerkaanvallen beheren:

U kunt de detectie van dit soort aanvallen uitschakelen voor het geval dat sommige van uw toegestane programma's bewerkingen uitvoeren die typisch zijn voor dit soort aanvallen. Dit helpt om vals alarm te voorkomen.

Kaspersky Endpoint Security bewaakt standaard niet tegen Network Flooding, Port Scanning en MAC-spoofing-aanvallen.

Beveiliging tegen netwerkaanvallen configureren op type:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Essential Threat ProtectionNetwork Threat Protection in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik de schakelaar Behandel poortscans en flooding als aanvallen om detectie van deze aanvallen in of uit te schakelen.
  4. Gebruik de schakelaar MAC spoofing-bescherming.
  5. Selecteer in het blok Bij detectie van een MAC-spoofingaanval een van de volgende opties:
    • Alleen melden.
    • Melden en blokkeren.
  6. Sla uw wijzigingen op.